Side 1 af 1

Forsikring.

: 21 jun 2008 10:10
af Svend Åge Nielsen
Jeg var lie i kontakt med mit forsikringsselskab,for noen dage siden.
Almindelige cykler er tyverisikret under indboforsikringen. Dækker op til 22.000 kr lød det fra forsikringsmanden i den anden ende af røret.Så er det ingen problem med min elcykel, mente jeg.
Efter en mindre pause, sagde forsikringsmanden, at de nu nok kom ind under elscotere. Jeg oplyste ham om definitionen på en elcykel var at når motoren slog fra ved 25 km/t krævede lovgivningen ikke ansvarsforkring som på knallerter med og uden el. Det var jo en af fordelene ved at ha en elcykel. :lol: ,og der var ikke ret mange elcykler der kostede over 22.000 kr.
Hvis jeg lie ville vente et minut, ville han lie undersøge sagen nærmere. Jeg ventede i 5 min, og hade besluttet at ligge røret på. Han kunne ikke finde noget om det, men hvis han måtte vende tilbage. Bare send det med den nye police, sagde jeg, men der var
ikke noget med om elcykkeldækning ved tyveri med den nye police.
Jeg har Nykredit.

Re: Forsikring.

: 21 jun 2008 11:44
af kbe
Knallerter bliver jo stjålet for et godt ord, så derfor koster det ekstra at få knallerten dækket af indboforsikringen. Det overrasker mig ikke, hvis forsikringsselskaberne knapt ved hvad en elcykel er. At elcykler i lovens forstand er som en cykel, vil næppe afholde forsikringsselskaberne fra at forholde sig anderledes til, hvordan elcykler forsikres.

Jeg har lige prøvet at skrive til mit forsikringsselskab om emnet, så må vi se hvad de siger.

/Kjeld

Re: Forsikring.

: 14 jul 2008 21:46
af kbe
Jeg har fået svar fra mit forsikringsselskab. En elcykel er (hos Tryg) forsikret på samme måde som en almindelig cykel.

/Kjeld

Re: Forsikring.

: 30 jul 2008 09:04
af MtM
Hos Fair er en elcykel også forsikret på samme måde som en almindelig cykel. ;)