Side 1 af 1

Nyt Batteri

: 03 nov 2016 22:05
af batteridoktor
Vi er en virksomhed, med speciale i elcykel batteri.Vi laver alt i cykelbatterier, og vi tænker på miljøet.Når du punkterer på din cykel skifter du så hele hjulet ud?? nej selvfølgelig gør du ikke det, du skifter slangen eller lapper den. Hos batteridoktor tænker vi på kun at skifte de dele der er udtjente, som feks battericellerne eller bms modulet, derfor kan vi tilbyde en yderst konkurrencedygtig pris, da vi genbruger den gamle batterikasse.Et priseksempel på cykelbatteri til en puch cykel købt i Bilka, prisen i Bilka vil være kr. 2.995,-vi laver dit gamle cykelbatteri, ved at skifte alt indmad ud med nyere og bedre teknologi, dufår ovenikøbet flere ampere i dit nye batteri, det betyder at du vil få bedre træk-kræft, oglængere køretid inden batteriet igen skal lades op. vores pris på selvsamme batteri er kr. 1.795,-Altså en besparelse på kr 1.200,- bare ved et enkelt batteri.Du kan læse meget mere om os her:
www.batteridoktor.dk

--
Danny Sørensen
Batteridoktor.dk
Ringstedgade 106
4700 Næstved
Danny@batteridoktor.dk
mobil:21835969
Frisk effekt i dit elcykelbatteri med en fornyelse.
Vi sætter nyt batterimodul i dit elcykel batteri. Vi anvender kvalitets
batterier og giver 2 års garanti.

Re: Nyt Batteri

: 04 nov 2016 09:28
af dk1
Hjul og dæk er vel 2 forskellige ting? Er det ikke nærmere som at vælge imellem slik i fabrikslukkede poser og bland selv slik ned i brugsen?

Re: Nyt Batteri

: 07 nov 2016 00:47
af Thomas
Skulle admin ikke hellere få slettet sådant et reklameopslag???

Men indmaden i en batterikasse må jo lidt svare til slangen indeni dækket, hvis vi skal holde os til den terminologi!

Og når man punkterer på cyklen er det jo nogen gange fordi dækket er nedslidt og så skal både slange og dæk skiftes, ligesom ved en ødelagt batterikasse...

Re: Nyt Batteri

: 04 sep 2017 08:02
af Willumsen53
Dejligt, at opslaget ikke er blevet slettet. God info om billig renovering af batteri.